Идентичност уникалност домейн лого seo PR

Идентичност на име и уеб дизайн

Идентично име на сайт - Домейн

При създаване на нова фирма важен елемент е идентичност на корпоративното име. Това е първото нещо, което впечатлява клиента, а всеки отдава значение на първите си впечатления, независимо дали го прави съзнателно или неволно. Вторият важен елемент е, че самото име подсказва с какво се занимава фирмата, каква е основната дейност, целева група и др.


Подходящо име на компания

Една от най-честите практики за име на компанията е тя да получи името на своя основател. Това е знак за инвеститори и клиенти, че зад тази компания стои определена личност. Такъв вид наименования най-често се срещат в сферата на професионалните услуги. Друг начин за име на компания, е тя да получи името на продукта, който продава - пример SEO оптимизация.


Лого и символи на компанията

Логото на компанията я представя като същност, институция. Логото трябва да е близко до продукта, който компанията продава и трябва да изразява идентичност и принадлежност.


Цветове и идентична цветова гама на компанията и уеб сайта

Цветовете са важна част от едно лого, което прави визията му уникална и неповторима и имат много силно въздействие върху хората, тъй като това е първото нещо, което очите ни възприемат, и което задържа вниманието на човек по-дълго, отколкото формите и фигурите.


Уеб дизайн: проектиране сайт, изработка уеб сайт, динамичен сайт, статичен сайт, редизайн сайт, SEO оптимизация, seo маркетинг, web реклама, изработка блог сайт, популяризиране търсачки, изработка банери, web лого дизайн, предпечат, флаш интро, консултантски услуги, web поддръжка
Уникално име изработка сайт цени
Уеб дизайн и SEO оптимизация © 2010-2011 Seo WebSite Designers Studio ~ www.Seo-WebSiteDesigners.com