Регистрация домейн уеб хостинг цени изгодно icon

Домейн име на сайт - domain : Как се купува домейн ?

Домейн е името на уеб сайт, което е уникално. Идва от английското "domain" - владение, територия. Означава право на притежание на определено име за определен срок. Домейн е първият от двата елемента, необходими за да се разположи даден сайт в интернет. Посредством DNS записи, Домейна указва на кой сървър е разположен сайта.

Вторият елемент е хостинг

Хостинг услуги : Какво е хостинг - web hosting ?

За да имате уеб сайт ви трябва пространство, където да го разположите, за да има връзка с интернет. Тази услуга се нарича уеб хостинг. Понятието идва от английското host - стопанин. Най-точно се обяснява като присъствие в ресурса на даден компютър, който има директна връзка с Интернет. Това позволява да разположите и да показвате уеб сайта си в Интернет.


Хостинг регистрация : Как се купува хостинг ?

Хостинг се закупува лесно, но не Ви съветваме да го правите преди да се консултирате със специалист в тази област. Фирмите, предлагащи хостинг услуги са много и трябва да се внимава, защото има доста некоректни между тях. Нашият съвет е да не прибързвате с тази стъпка, освен ако не сте наясно какво правите. Има важни елементи в хостинг услугите, които е добре да се предвидят от техническо лице. Всичко трябва да е съобразено не само със стойността на услугата, но и с качеството и обема трафик, който може да генерирате. Ние ще преценим и ще се погрижим за правилният избор на хост сървър, според нуждите на Вашият сайт и всичко това ще извършим напълно безплатно за Вас.


Уеб дизайн: проектиране сайт, изработка уеб сайт, динамичен сайт, статичен сайт, редизайн сайт, SEO оптимизация, seo маркетинг, web реклама, изработка блог сайт, популяризиране търсачки, изработка банери, web лого дизайн, предпечат, флаш интро, консултантски услуги, web поддръжка
Безплатен хостин домейн изгодно брояч сайт
Уеб дизайн и SEO оптимизация © 2010-2011 Seo WebSite Designers Studio ~ www.Seo-WebSiteDesigners.com